Hoşgeldiniz,

Ziyaretçi

Giriş Yap

Kayıt Ol

Servislerin Avantajları


Her Temelotomotiv Özel Servisi'nde kesin müşteri memnuniyeti amaçlı mükemmel hizmet anlayışıyla karşılaşacaksınız. Müşteri memnuniyeti ve beklentilerinin de ötesinde hizmet sunmak amacıyla aşağıdaki beş konu üzerinde yoğunlaşmış bulunmaktayız.

Tüm Özel Servisleri için önceliğimiz müşterimizin memnuniyetidir. Kalite ve profesyonellik açısından sunduğumuz hizmetlerin farkını sizin de hissedeceğinizden eminiz. Aracınızın periyodik bakımlarını yaptırmanız için birçok sebebiniz var.

Aracınızın bakımları Temelotomotiv tarafından belirtilen bakım ve onarım standartlarında yapıldığı sürece aracınız Temelotomotiv araç garantisi altındadır. Temelotomotiv tarafından gerçekleştirilen bakımlar aynı zamanda Temelotomotiv Servisleri garantisi altındadır.

Orijinal Yedek Parçaları, kontrolü ve üretimi orjinal olmayan parçalara kıyasla mükemmel kalite seviyesine sahip yedek parçalardır.

Temelotomotiv Özel Servisleri'nde görev alan müdür, yetkili ve teknisyenler Temelotomotiv tarafından hazırlanan ve sunulan çeşitli eğitim programlarına katılmış kişilerdir. Personellerimizden daima profesyonel tavsiye ve hizmet alabilirsiniz.

Aracınızın ve sizin güvenliğinizi sağlamak, etkili ve hızlı hizmet vermek amacıyla gelişmiş servis donanımına sahiptir. Tüm bunların ötesinde elektronik sistemlerin (motor, şanzıman vb.) hızlı ve doğru bir şekilde test edilmesini sağlayan (Bilgisayarlı Sistem Test Cihazı) Cihaz sayesinde araç sistemleri test edilir, arıza kesin ve çabuk olarak teşhis edilir.

Güncel teknik bilgiler tamir katalogları, teknik bültenler ve ürün bültenleri aracılığıyla tüm Temelotomotiv Özel Servisleri'ne iletilmektedir. Böylece, profesyonel tavsiye ve hizmet alabileceğiniz kişilerin, aracınız hakkında en iyi bilgiye sahip olması sağlanmıştır.


 

 

Copyright © 1998 - 2024 TEMELOTOMOTIV Mitsubishi Fuso Canter isuzu Temsa Prestij L200 D-Max Servis Yedek Parca Mersin Tüm Hakları Saklıdır.

Yazdir

Bize Ulaşın


IP Adresiniz: 18.116.239.195
Bu site en iyi google chrome ile görüntülenir.